Telefoon

+31 630063208

Email

info@zwangermetmarlies.nl

Ben jij overtijd? Wordt jij ingeleid? Is jouw kleine spruit na 40 weken nog niet geboren? Dan kan je proberen om via een overtijdsbehandeling de bevalling op gang te brengen.

Deze behandeling bestaat onder andere uit een fijne ontspanningsmassage gecombineerd met acupressuur en voetreflexologie, waarbij de drukpunten die ik normaal vermijd bij een zwangerschapsmassage nu extra stimuleer. Dit kan net het zetje geven dat jouw lijf nodig heeft om de bevalling op gang te brengen. Daarnaast ontvang je oefeningen om meer ruimte in het bekken te maken en te ontspannen.
Deze behandeling duurt 90 minuten en indien gewenst leer ik je hoe jouw partner de acupressuur thuis kan herhalen.

Deze behandeling geef ik vanaf 38,5 weken zwangerschap. De werking is effectiever als je de afspraak in de middag maakt en die dag niet veel verplichtingen meer hebt.

Wil je het effect van de overtijdsbehandeling vergroten dan boek je de vervolgafspraak erbij. In deze afspraak behandel ik alleen de acupressuurpunten om het effect van de 1e afspraak te vergroten. Deze afspraak vindt 2 dagen na de 1e plaats.

Wanneer je weet je dat je al eerder ingeleid wordt dan is het ook mogelijk om deze behandeling te boeken. Maak dan een afspraak als je rond de 36 weken zwanger bent. We bespreken dan wat op dat moment het beste bij jouw situatie past. Dat kan een overtijdsbehandeling zijn, maar bijvoorbeeld ook een acupressuurbehandeling met informatie over inleiden en hoe je je daar goed op kunt voorbereiden.

Het is ook mogelijk om alleen uitleg over de acupressuurpunten te krijgen (en te ervaren) als je een training voorbereid ingeleid boekt.

Een aantal vrouwen die ik eerder heb behandeld hebben baat bij deze behandeling gehad. Jammer genoeg is er geen garantie dat je de volgende dag al aan het bevallen bent. Toch levert het je altijd wat op. Denk aan ontspanning, harde buiken of voorweeën.

Chat openen
Stel hier jouw vraag
Stel hier jouw vraag