Telefoon

+31 630063208

Email

info@zwangermetmarlies.nl

Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om jouw lichaam en geest te ontspannen en veelvoorkomende zwangerschapskwaaltjes te verlichten. Jouw zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. Je bloeit op, je huid straalt en je kunt niet wachten tot je jouw kleintje eindelijk zult ontmoeten. Helaas is er niet alleen die roze wolk omdat bijna iedere zwangerschap kwaaltjes met zich mee brengt.

Rugpijn, kuitkramp, (en dan vooral in de nacht 😖), maagzuur, slechter slapen, vaker plassen, vocht vasthouden, gierende hormonen, spanning omdat jouw kleine nog in stuit ligt of je wordt meer gespannen omdat de 40 weken zwangerschap al voorbij zijn.
Dit zijn een aantal kwaaltjes, klachten en emoties waar je in de zwangerschap mee te maken kan krijgen. Als zwangerschapscoach en massagetherapeut gespecialiseerd in zwangerschap help ik jou hierbij. Speciale massagetechnieken zullen zwangerschapskwaaltjes verlichten. Hierdoor zal spanning, pijn en stress verminderen waardoor je weer nieuwe energie krijgt en je weer beter in je vel komt te zitten. Maar ook als je geen klachten hebt, is het goed om je eens heerlijk te laten verwennen.

Zwangerschapsmassage vanaf 14 weken

Als je in verwachting bent dan kun je al een zwangerschapsmassage plannen als je
14 weken zwanger bent. Je kan komen tot na de uitgerekende datum. Ben je de rond de 40 weken in verwachting, kijk dan ook eens naar een overtijdsbehandeling. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Wanneer je voor de eerste keer bij mij komt, neem ik de tijd om kennis te maken. We bespreken waar jij op dat moment behoefte aan hebt. In dit intakegesprek stel ik je verschillende vragen over jouw gezondheid, het verloop van jouw zwangerschap en eventuele kwaaltjes. Ik vind het belangrijk om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klacht. Daarna besluiten we samen hoe we de massagetijd invullen. Welke delen van je lichaam hebben meer aandacht nodig? In welke houding wil je gemasseerd worden? Bij de eerst afspraak masseer ik jou ongeveer 60 minuten. Na afloop bespreken we kort na.

Ben je op zoek naar een moment van rust en ontspanning tijdens jouw zwangerschap? Dan is een zwangerschapsmassage echt iets om te doen. Wil je de voordelen eens zelf ervaren? Ik kijk er naar uit om je te begroeten!

Chat openen
Stel hier jouw vraag
Stel hier jouw vraag